Духова шафа Smeg F67-7
Товар застарів 49 289 грн. Тип: електрична; Органи управління: поворотні; Об'єм (л): 55; Температура готування (°C): до 250; Режими готування: гриль: гриль; конвекція: конвекція; таймер; автовимкнення; Габарити (см): 60x60x57; Розміри для монтажу (мм): 585x554x560; |
Smeg F67-7 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Як вибрати духову шафуРозбираємось, якими бувають духові шафи, які функції можуть знадобитися і на що звертати увагу під час покупки
Піроліз, каталіз, гідроліз: який спосіб очищення духової шафи найефективніший?Розбираємося, що таке каталітичне, піролітичне та гідролізне очищення духової шафи та які їх переваги
Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Smeg 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Smeg.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Smeg 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Smeg.
Додаткові функції і можливості духової шафи Smeg F67-7:
Робочі режими:
Стандартні приналежності:
Технічні характеристики:
- Товщина полірованої нержавіючої сталі 10/10
- Внутрішні стінки духовки виготовлені з цілісного листа нержавіючої сталі
- Аналоговий годинник з таймером і електронним сигналом закінчення часу приготування їжі (автоматичне відключення)
- Перемикач режимів роботи з символами, проглядаються на екрані з підсвічуванням
- Охолоджуючий вентилятор
- Система температурного контролю охолодження після відключення
Робочі режими:
- Нагрів зверху + нагрів знизу
(традиційний режим):
При одночасному нагріванні зверху і знизу можна готувати будь-які страви. У традиційному режимі (іноді його називають режимом теплового випромінювання), бажано не готувати кілька страв. Ідеальний режим для будь-якого жаркого, випічки і пирогів. Незамінний для приготування жирного м'яса, гуски, качки.
- Малий гриль:
Тепло випромінюється тільки центральною частиною нагрівального елемента. Режим застосовується для приготування невеликих порцій м'яса, риби, грінок і т. п
- Гриль:
Тепло, випромінюване особливим нагрівальним елементом, розташованє у верхній частині духовки, дозволяє готувати насамперед шматочки м'яса невеликого і середнього розміру, як на грилі. Якщо є рожен, з його допомогою страву можна довести до готовності і підрум'янити. Ідеальний режим для приготування страв з сосисок, реберець і бекону.
- Вентилятор + гриль:
Повітря, яке нагнітається вентилятором, пом'якшує жар нагрівального елемента гриля. При цьому навіть великі шматки м'яса прожарюються дуже гарно. Ідеально підходить для приготування товстих шматків м'яса, наприклад, свинячих відбивних.
- Вентилятор + нагрів знизу (м'який режим):
При одночасній роботі вентилятора і нижнього нагрівального елемента на приготування їжі потрібно менше часу. Рекомендується для консервування, а також для доведення до готовність страв, які пропечені зовні і не пропеклись зсередини. Ідеальний режим для будь-яких страв.
- Вентилятор + нагрівання
зверху + нагрівання знизу:
Використання вентилятора в поєднанні з традиційним режимом забезпечує однакову ступінь готовності всіх інгредієнтів страв, які готуються за складними рецептами.
- Екорежим:
В цьому режимі в духовці працює перемінно нижній нагрівальний елемент і малий гриль
-
Вентилятор + нагрівальний елемент вентилятора
(вентиляторне нагрівання, або обробка гарячим повітрям):
При одночасному включенні вентилятора і круглого нагрівального елемента, встановленої в задній частині духовки, можна одночасно готувати кілька страв на різних деко. Природно, страви повинні бути підібрані таким чином, щоб для їх приготування потрібна однакова температура і однакова обробка. Циркуляція гарячого повітря забезпечує миттєвий і рівномірний розподіл тепла. Цей режим можна використовувати, наприклад, для одночасного приготування риби, овочів і печива, причому жодна зі страв не буде вбирати запахів інших страв.
- Нагрівання знизу
(доведення страв до готовності):
Нагрівання знизу необхідне для гарного пропечення страви без утворення скоринки зверху. Ідеальний режим для пиріжків, кулеб'як і піци
- Вентилятор + нагрівальний елемент вентилятора + нагрівання зверху
+ нагрівання знизу (термовентіляціонний режим):
Традиційна теплова обробка їжі з використанням вентилятора значно прискорює одночасне приготування декількох страв на різних деко, причому жодне з них не буде вбирати запах іншого. Ідеальний режим для приготування великих порцій, які потребують ретельного пропікання.
- Вентилятор + малий гриль:
Завдяки роботі вентилятора і тепла центральної частини нагрівального елемента ідеально підходить для приготування невеликих порцій (насамперед м'яса). Він поєднує дієтичні переваги гриля з однаковим ступенем готовності страв при обробці гарячим повітрям.
Стандартні приналежності:
- Скляне деко
- Решітка для гриля
- Хромована решітка
- Ручка для деко
Технічні характеристики:
- Розміри - 60 см
- Тип духовки - Багатофункціональна
- Кількість робочих режимів - 11
- Внутрішній об'єм духовки - 53 л
- Загальне споживання електроенергії - 0.79 кВт/год
- Потужність нагрівального елемента.:
- нижній елемент - 1.30 кВт
- верхній елемент - 1.10 кВт
- гриль - 1.80 кВт
- широкий гриль - 2.90 кВт
- вентилятор - 2.70 кВт
- Максимальне поглинання потужності - 2.90 кВт