Україна
Каталог   /   Велика побутова техніка   /   Вбудована техніка   /   Духові шафи   /   Smeg

Духова шафа Smeg F67-7

Фото - Духова шафа Smeg F67-7
Товар застарів
49 289 грн.
Тип: електрична; Органи управління: поворотні; Об'єм (л): 55; Температура готування (°C): до 250; Режими готування: гриль: гриль; конвекція: конвекція; таймер; автовимкнення; Габарити (см): 60x60x57; Розміри для монтажу (мм): 585x554x560;
в списокмої списки
Smeg F67-7
Колір
Головне
Типелектрична
Органи управлінняповоротні
Об'єм55 л
Температура готуваннядо 250 °C
Функції та можливості
Режими готуваннягриль
конвекція
Кількість режимів11 шт
Функціїтермостат
таймер
автоматичне відключення
Додатково
Кількість стекол дверцят3
Напрямні декгратчасті
Інше
Клас енергоспоживанняA
Габарити (ВхШхГ)60x60x57 см
Розміри для монтажу (ВхШхГ)585x554x560 мм
Дата додавання на E-Katalogквітень 2004

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Smeg 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Smeg.
Додаткові функції і можливості духової шафи Smeg F67-7:
  • Товщина полірованої нержавіючої сталі 10/10
  • Внутрішні стінки духовки виготовлені з цілісного листа нержавіючої сталі
  • Аналоговий годинник з таймером і електронним сигналом закінчення часу приготування їжі (автоматичне відключення)
  • Перемикач режимів роботи з символами, проглядаються на екрані з підсвічуванням
  • Охолоджуючий вентилятор
  • Система температурного контролю охолодження після відключення
(Зустрічаються моделі SMEG F67-5)

Робочі режими:
  • Нагрів зверху + нагрів знизу (традиційний режим):
    При одночасному нагріванні зверху і знизу можна готувати будь-які страви. У традиційному режимі (іноді його називають режимом теплового випромінювання), бажано не готувати кілька страв. Ідеальний режим для будь-якого жаркого, випічки і пирогів. Незамінний для приготування жирного м'яса, гуски, качки.
  • Малий гриль:
    Тепло випромінюється тільки центральною частиною нагрівального елемента. Режим застосовується для приготування невеликих порцій м'яса, риби, грінок і т. п
  • Гриль:
    Тепло, випромінюване особливим нагрівальним елементом, розташованє у верхній частині духовки, дозволяє готувати насамперед шматочки м'яса невеликого і середнього розміру, як на грилі. Якщо є рожен, з його допомогою страву можна довести до готовності і підрум'янити. Ідеальний режим для приготування страв з сосисок, реберець і бекону.
  • Вентилятор + гриль:
    Повітря, яке нагнітається вентилятором, пом'якшує жар нагрівального елемента гриля. При цьому навіть великі шматки м'яса прожарюються дуже гарно. Ідеально підходить для приготування товстих шматків м'яса, наприклад, свинячих відбивних.
  • Вентилятор + нагрів знизу (м'який режим):
    При одночасній роботі вентилятора і нижнього нагрівального елемента на приготування їжі потрібно менше часу. Рекомендується для консервування, а також для доведення до готовність страв, які пропечені зовні і не пропеклись зсередини. Ідеальний режим для будь-яких страв.
  • Вентилятор + нагрівання зверху + нагрівання знизу:
    Використання вентилятора в поєднанні з традиційним режимом забезпечує однакову ступінь готовності всіх інгредієнтів страв, які готуються за складними рецептами.
  • Екорежим:
    В цьому режимі в духовці працює перемінно нижній нагрівальний елемент і малий гриль
  • Вентилятор + нагрівальний елемент вентилятора (вентиляторне нагрівання, або обробка гарячим повітрям):
    При одночасному включенні вентилятора і круглого нагрівального елемента, встановленої в задній частині духовки, можна одночасно готувати кілька страв на різних деко. Природно, страви повинні бути підібрані таким чином, щоб для їх приготування потрібна однакова температура і однакова обробка. Циркуляція гарячого повітря забезпечує миттєвий і рівномірний розподіл тепла. Цей режим можна використовувати, наприклад, для одночасного приготування риби, овочів і печива, причому жодна зі страв не буде вбирати запахів інших страв.
  • Нагрівання знизу (доведення страв до готовності):
    Нагрівання знизу необхідне для гарного пропечення страви без утворення скоринки зверху. Ідеальний режим для пиріжків, кулеб'як і піци
  • Вентилятор + нагрівальний елемент вентилятора + нагрівання зверху + нагрівання знизу (термовентіляціонний режим):
    Традиційна теплова обробка їжі з використанням вентилятора значно прискорює одночасне приготування декількох страв на різних деко, причому жодне з них не буде вбирати запах іншого. Ідеальний режим для приготування великих порцій, які потребують ретельного пропікання.
  • Вентилятор + малий гриль:
    Завдяки роботі вентилятора і тепла центральної частини нагрівального елемента ідеально підходить для приготування невеликих порцій (насамперед м'яса). Він поєднує дієтичні переваги гриля з однаковим ступенем готовності страв при обробці гарячим повітрям.


Стандартні приналежності:
  • Скляне деко
  • Решітка для гриля
  • Хромована решітка
  • Ручка для деко


Технічні характеристики:
  • Розміри - 60 см
  • Тип духовки - Багатофункціональна
  • Кількість робочих режимів - 11
  • Внутрішній об'єм духовки - 53 л
  • Загальне споживання електроенергії - 0.79 кВт/год
  • Потужність нагрівального елемента.:
    • нижній елемент - 1.30 кВт
    • верхній елемент - 1.10 кВт
    • гриль - 1.80 кВт
    • широкий гриль - 2.90 кВт
    • вентилятор - 2.70 кВт
  • Максимальне поглинання потужності - 2.90 кВт

Підбір за параметрами