Хлібопічка Kenwood BM 250
Відео 20Фото 2 | Очікується у продажу 4 886 грн. Вага випічки (г): 500, 750, 1000; Потужність (Вт): 480; Кількість програм: 12; вибір розміру хліба; таймер відстрочки старту; підтримання температури; швидка випічка; Вибір ступеня запікання: 3 режими; Дисплей; Оглядове вікно; Кількість лопаток: 1; Пам'ять (хв): 8; Габарити (см): 31x35x25 |
Kenwood BM 250 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Kenwood 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Kenwood.
8 6 17 27 |
купили сьогодні, пробувала спекти білий з борошна в/с у режимі 1. рецепт взяла з инета. хліб взагалі не вийшов: не піднявся, сирий усередині. підкажіть що не так? всі пропорції дотримані не галаслива при нагріванні характерний запах пластику щойно купив(ла) Kenwood BM 250 |
Доброго часу доби, ось, недоавно купив це диво!! Інакше назвати не виходить, до цього була найдешевша хлібопіч, китайський ОРІОН (що не покладеш все випікав на виході виходив буханець від 1 до 1,2 кг). Ось цей Оріон мене і розпестив, у порівнянні з ним кенвуд - примхлива діваха (можливо вагітна). Я вже три рази кенвуд возив у майстерню. Причина: хліб у режимі стандарт 1 кг не пропікається, усередині просто тісто, верх білий. І, ось прочитавши ваше повідомлення зрозумів, мабуть потужність грубки не відповідає дійсності, мабуть вона не призначена для випікання булки вагою 1 кг.
Для такої великої ціни не рекомендую купувати цю модель Оцінив якість складання, дуже все зроблено добре, щілин немає, пластик не карежит при запіканні. Це єдиний плюс. Процес замісу та підняття тесту проходить нормально, проблем із цим не було Пекти не виконує основного призначення, вона просто не випікає булку вагою 1 000 гр. , Ось якщо закласти інгредієнтів для отримання ваги 800 грн, але включити режим 1 000 гр. тоді багато чудово, скажімо так на впевнену трієчку (верх хліба все одно не запечений). Сервісний центр нічого вдіяти не може. Буду судитись, це не справа. Victor Volody: користуюся Kenwood BM 250 місяць і більше |
Не раджу купувати, читав відгуки людини, яка експлуатувала і Kenwood і Panasonic, так ось його вибір на користь Panasonic однозначно! Про випічку нічого поганого сказати не можу, а ось якість виготовлення, нікудишнє. Шумна раз, друге - зламався привод лопатки не доживши і року (у сестри теж така поломка) з горем навпіл зробили за гарантією, зараз у сестри розвалився сальник на валу відра (контейнера), швидше за все згорів від температури, мабуть і на нас чекає теж саме ! користуюся Kenwood BM 250 місяць і більше рекомендую не купувати |
Педантична англійка
Англійську компанію Kenwood можна сміливо віднести до гуру кухонної техніки. З асортименту корисних і високоякісних девайсів не випала і хлібопічка Kenwood BM 250, відразу привертає увагу цікавим дизайнерським рішенням і якісною зборкою.
Легке управління
При першому знайомстві увагу приковує панель управління з аналоговими кнопками і невеликим дисплеєм. Для приготування запашного короваю не знадобиться інструкція, все дуже просто і зрозуміло. Незважаючи на мінімальну наявність кнопок, виробник заклав 12 автоматичних програм, серед яких є і класичні рецепти і можливість приготувати кекс, який після можна присмачити свіжим джемом з тієї ж хлібопічки.
Ідеальний заміс
За словами користувачів, окремої уваги заслуговує програма «заміс тіста»: замішування і розстойка виходять не гірше, ніж у промисловій галузі, навіть якщо ви використовуєте борошно грубого помелу або додаєте грубозернисті інгредієнти.
Завжди свіжий сніданок
Для любителів снідати тільки свіжими тостами знахідкою стане режим «експрес-випікання», за допомогою якого всього за 58 хвилин на столі з'явиться ароматний хліб.
Під потреби сім'ї можна вибирати розмір хліба: 500, 750 або 1000 грамів, а також ступінь запікання з трьох представлених.
Тільки за рецептом
Однак зустрічаються нарікання на якість приготованого хліба: погано пропікається, пригорає скоринка. Щоб не стикатися з подібними розчаруваннями і не зіпсувати продукт, необхідно строго слідувати інструкції, що йде в комплекті, а для точного дозування інгредієнтів, обзавестися кухонними вагами.
До несуттєвих недоліків слід віднести нагрівання ручки, тому для відкривання кришки після закінчення випічки необхідно скористатися прихваткою або рушником.