Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Кухонні комбайни

Порівняння Kenwood Chef Sense KVC5100B синій vs Kenwood kMix KMX50 білий

Додати до порівняння
Kenwood Chef Sense KVC5100B синій
Kenwood kMix KMX50 білий
Kenwood Chef Sense KVC5100B синійKenwood kMix KMX50 білий
від 11 972 грн.
Очікується у продажу
від 9 007 грн.
Товар застарів
Відгуки
0
0
1
0
0
0
26
Типпланетарний міксерпланетарний міксер
Комплектація
Насадки
основна чаша
основна чаша
Встановлення дод. насадок
Аксесуари
віничок для збивання
біттер для перемішування
насадка / гак для замішування тіста
віничок для збивання
біттер для перемішування /2 шт/
насадка / гак для замішування тіста
Характеристики
Ємність чаші4.6 л5 л
Потужність1200 Вт500 Вт
Кількість швидкостей86
Плавне регулювання швидкості
Імпульсний режим
Інше
Основний матеріал чашісклометал
Матеріал корпусапластикметал
Відсік для шнура
Габарити (ВxШxГ)35x43x30 см35х36х22 см
Вага8.9 кг8.1 кг
Колір корпусу
Дата додавання на E-Katalogвересень 2017квітень 2010

Встановлення дод. насадок

Можливість перетворення планетарного міксера в кухонний комбайн. Такі пристрої мають декілька валів, при встановленні на які відповідних насадок (купуються окремо) можна додатково наділити модель функціями блендера, фуд-процесора, м'ясорубки тощо. Відповідно встановлення додаткових насадок дозволяє в майбутньому перетворити планетарний міксер в кухонний комбайн.

Ємність чаші

Об'єм чаші для продуктів, що передбачена в комбайні. Найчастіше вказується не робочий об'єм, а повний. При цьому слід врахувати, що при готуванні не можна використовувати чашу повністю, робочий об'єм становить приблизно 70% від загального. Таким чином в чаші на 6 л можна задіяти близько 4 л. А якщо заглиблюватися в рецепти й силові режими кухонного комбайна (див. інструкцію), то для приготування того чи іншого блюда (замішування тіста, перемішування салату тощо) припустимі і взагалі менші цифри.

Варто враховувати, що велика ємність позначається на габаритах і вазі агрегата, а також потребує більш потужного двигуна — що, зі свого боку, впливає на енергоспоживання і ціну. Так що при виборі за ємністю чаші варто не гнатися за максимальною місткістю, а враховувати плановані об'єми робіт.

Потужність

Номінальна потужність кухонного комбайна. Велика частина цієї потужності приходиться на двигун — інші елементи агрегата споживають дуже мало енергії. Чим більша потужність , тим, зазвичай, вища продуктивність агрегата і менше час, що витрачається їм на переробку продуктів.

Зазначимо, що оптимальне значення потужності безпосередньо залежить від обсягу чаші (див. відповідний пункт): наприклад, для чаші на 1,5 кг бажано не менше 300 Вт, для двухкилограммовой — 400 Вт, трехкилограммовой — мінімум 700 Вт. А при тій же місткості чаші більш потужний агрегат буде більш продуктивним, він буде працювати швидше і краще справлятися з високими навантаженнями (наприклад, повним завантаженням). З іншого боку, збільшення потужності відповідним чином позначається на енергоспоживанні і ціною.

Кількість швидкостей

Кількість фіксованих швидкостей обертання насадок, передбачених в конструкції комбайна. Чим їх більше — тим точніше можна підібрати необхідну швидкість для кожного конкретного режиму роботи. Варто відзначити, що деякі прилади не мають фіксованих швидкостей — регулювання здійснюється плавно (див. Безступінчатий регулятор швидкості)

Основний матеріал чаші

Чаші сучасних кухонних комбайнів можуть виготовлятися з пластику, скла або металу.

Пластикові чаші найбільш поширені за рахунок дешевизни і міцності. Вони легкі, стійкі до падінь і витримують досить великі навантаження, можуть бути як прозорими, так і непрозорими. Недоліком пластику є підвищена схильність до появи подряпин.

Скляні чаші стійкі до подряпин, а завдяки прозорості дають змогу спостерігати за процесом обробки продуктів. Однак скло — крихкий матеріал, і такі чаші дуже чутливі до ударів, струсів і ударів.

Метал (найчастіше це нержавіюча сталь) є найбільш міцним і довговічним матеріалом. Однак він непрозорий, крім того, металева чаша зазвичай відчутно позначається на вартості пристрою.

Матеріал корпуса

Основний матеріал, що використовується для корпусу агрегата.

Пластик. Головний гідністю пластику є порівняно невисока вартість. Крім того, цей матеріал може мати практично будь-яке забарвлення, в тому числі і досить яскраве. По міцності і надійності пластик поступається металу, однак ця різниця не грає особливої ролі при звичайному використанні, вона стає помітною лише в різних нештатних ситуаціях (при падіннях, перегріви і т. ін.). Також пластикові корпусу порівняно легко дряпаються, але цей момент впливає в основному на зовнішній вигляд агрегата і не позначається на функціоналі. У світлі всього цього саме пластик є найпопулярнішим матеріалом для корпусів сучасних кухонних комбайнів.

Метал. Металеві корпуси відрізняються солідним зовнішнім виглядом і високою міцністю. З іншого боку, даний матеріал обходиться помітно дорожче пластику, а тому і зустрічається рідше — в основному в кухонних комбайнах середнього і топового класу.

Відсік для шнура

Спеціальний відсік в корпусі приладу для зберігання мережевого шнура. Часто такі відсіки оснащуються також пристроями для рівномірної намотування дроту, що запобігає перегини і можливі переломи. Відсік для шнура особливо корисний у тому випадку, якщо комбайн використовується відносно рідко і тривалий час стоїть без діла поза кухні.
Динаміка цін
Kenwood Chef Sense KVC5100B часто порівнюють
Kenwood kMix KMX50 часто порівнюють