Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Тостери, бутербродниці й вафельниці

Порівняння MPM MGO-41C vs MPM MGO-24

Додати до порівняння
MPM MGO-41C
MPM MGO-24
MPM MGO-41CMPM MGO-24
Порівняти ціни 15Порівняти ціни 43
ТОП продавці
Головне
Плавне регулювання температури.
Типвафельницявафельниця
Характеристики
Потужність1600 Вт1400 Вт
Кількість виробів
/14.3х8.6 см/
2
Управліннямеханічнемеханічне
Функції та можливості
індикатор готовності
захист від перегріву
індикатор готовності
захист від перегріву
Комплектація
вафельниця (віденські вафлі)
вафельниця (віденські вафлі)
Інше
Антипригарне покриття
Відсік для шнура живлення
Матеріал корпуса
пластик /+ сталь/
сталь
Колір корпусу
Дата додавання на E-Katalogлистопад 2023жовтень 2022

Потужність

Електрична потужність, споживана пристроєм під час роботи. Більш потужний прилад, за інших рівних умов, витрачає менше часу на приготування до готовності; при цьому високий витрата електрики нерідко компенсується швидкістю приготування (простіше кажучи, прилад просто не встигає «з'їсти» багато енергії). Однак і коштувати такий пристрій буде дорожче. Тому спеціально шукати подібну техніку має сенс в основному в тих випадках, коли значення має кожна зайва секунда» — наприклад, якщо тостер купується для кафе або закусочної, де потрібно готувати швидко і багато.

Також відзначимо, що для приладу з великою місткістю неминуче знадобиться і більш висока потужність.

Матеріал корпуса

Основний матеріал, що використовується в корпусі приладу.

Пластик. Недорогий і водночас досить практичний і функціональний матеріал. Пластик має невелику вагу, добре підходить для деталей складної форми, йому можна надати будь-який колір. Також в даному випадку до переваг можна віднести низьку теплопровідність — це сприяє економії енергії і знижує ризик обпектися, доторкнувшись до корпусу зовні. Пластик поступається металу по міцності і стійкості до подряпин, однак ці моменти впливають в основному на зовнішній вигляд приладу і не є критичними. З більш серйозних недоліків можна відзначити низьку термостійкість пластикових корпусів, що потребує застосування додаткової теплоізоляції і робить їх менш надійними в разі неполадок. Даний матеріал зустрічається у всіх моделях цінових діапазонів, однак особливо він популярний серед порівняно недорогих пристроїв.

Сталь. Сталеві корпуси примітні насамперед високою міцністю та надійністю, вони значно перевершують пластикові по стійкості до подряпин, та й високі температури переносять без особливих труднощів. Крім того, сталь виглядає досить солідно. Водночас даний матеріал помітно дорожче, тому суцільнометалеві корпуси зустрічаються переважно серед моделей середньої та верхньої цінової категорії. А ось в недорогих пристроях сталь зазвичай використовується або як додаткове (по суті — декоративне) покриття поверх пластику, або тільки в частині ко...рпусу (зазвичай близько нагрівача, де потрібна підвищена надійність).

— Скло. Робити корпусу кухонних приладів із скла не має сенсу, тому мова йде про окремих скляних деталях — найчастіше передній і задній панелі; інший корпус виконується з металу та/або пластику. Скляні вставки надають пристрою незвичайний зовнішній вигляд — через них можна бачити «начинку» приладу, не відкриваючи його корпус. Водночас така конструкція обходиться недешево і не має практичних переваг перед традиційними матеріалами; а саме скло, навіть і термостійке загартоване, залишається досить крихким матеріалом. Тому подібні корпусу зустрічаються вкрай рідко, в основному в дизайнерських моделях.
Динаміка цін
MPM MGO-24 часто порівнюють