Україна
Каталог   /   Велика побутова техніка   /   Морозильні камери

Порівняння Bosch GSV 24VWEV 173 л vs Bosch GSV 24VW30 173 л

Додати до порівняння
Bosch GSV 24VWEV 173 л
Bosch GSV 24VW30 173 л
Bosch GSV 24VWEV 173 лBosch GSV 24VW30 173 л
Порівняти ціни 11Порівняти ціни 1
ТОП продавці
Типморозильна шафаморозильна шафа
Загальний обсяг173 л173 л
Кількість відділень66
Функції та можливості
Максимальна температура-16 °C
Мінімальна температура-26 °C-24 °C
Час збереження холоду24 ч24 ч
Потужність заморожування22 кг/добу22 кг/добу
Швидке заморожування
Перевішування дверцят
Інше
Управліннякнопкові внутрішнєкнопкові внутрішнє
Акумулятори холоду2 шт2 шт
Клас енергоспоживанняA++A++
Споживання енергії в рік183 кВт*год
Кліматичний класSN, N, ST, TSN, N, ST, T
Рівень шуму42 дБ42 дБ
Габарити (ВхШхГ)146x60x65 см146х60х65 см
Вага62 кг
Колір корпусу
Дата додавання на E-Katalogсерпень 2019лютий 2013

Максимальна температура

Найвища температура, що підтримується морозилкою в штатному режимі роботи. Цей параметр не настільки важливий як мінімальна температура заморожування, проте він дає змогу оцінити оптимальні умови для зберігання певних категорій продуктів, які не потребують глибокого заморожування. А в деяких випадках показує, що морозилка може працювати як холодильник.

Мінімальна температура

Найбільш низька температура, яку може підтримувати морозильна камера в стандартному режимі роботи. Від цього параметра залежить перш за все тривалість зберігання продуктів в морозильнику: вважається, що температури в -12 °C досить для збереження продуктів протягом місяця, -18 °C — 3 місяців, -24 °C — до року. У той же час потрібно враховувати, що на термін зберігання впливає не тільки температура, але і тип продукту, а також його якість перед заморожуванням.

Швидке заморожування

Режим форсованого заморожування, при якому температура всередині морозильної камери короткочасно знижується аж до -24 °C. Цей режим призначений на той випадок, якщо потрібно одночасно заморозити велику кількість продуктів — без різкого зниження температури тепло від великої кількості незаморожених продуктів могло б привести до її критичного (аж до розморожування) підвищення.
Режим швидкого заморожування, як правило, необхідно вмикати завчасно – за 5 — 6 годин до завантаження продуктів – щоб морозильна камера встигла вийти на режим. При цьому необхідно враховувати підвищене навантаження на компресор — надовго включати швидке заморожування не можна. У деяких моделях передбачається автоматичне відключення режиму швидкого заморожування, в деяких це потрібно робити вручну.

Споживання енергії в рік

Середня кількість енергії, що споживається морозильною камерою за рік роботи. Зрозуміло, ці цифри не є абсолютно точними, фактичне енергоспоживання може бути різним залежно від конкретних умов експлуатації. Однак даний параметр цілком дозволяє оцінити» ненажерливість " пристрою і порівняти між собою різні моделі. При цьому він нерідко виявляється більш зручним і наочним, ніж клас енергоспоживання (див.вище), тому що в даному пункті мова йде про конкретну цифру (по якій можна вирахувати ще й вартість витраченого електрики).
Динаміка цін