Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Електрогрилі

Порівняння Saturn ST-EC1150 нержавіюча сталь vs Sinbo SSM-2530 нержавіюча сталь

Додати до порівняння
Saturn ST-EC1150 нержавіюча сталь
Sinbo SSM-2530 нержавіюча сталь
Saturn ST-EC1150 нержавіюча стальSinbo SSM-2530 нержавіюча сталь
від 899 грн.
Очікується у продажу
від 849 грн.
Товар застарів
Відгуки
0
0
1
0
1
0
0
6
Типконтактний (притискний) грильконтактний (притискний) гриль
Характеристики
Споживана потужність2000 Вт2000 Вт
Управлінняповоротний перемикачповоротний перемикач
Матеріал поверхніметалметал
Розмір робочої поверхні29.7х23.5 см
Поверхня пластинрифленарифлена
Функції
термостат
відкривання на 180°
термостат
відкривання на 180°
Інше
Піддон для жиру
Матеріал корпусаметалметал
Вага2.5 кг
Колір корпусу
Дата додавання на E-Katalogвересень 2016серпень 2016

Розмір робочої поверхні

Розмір встановленої в грилі робочої поверхні – тобто поверхні, призначеної для продуктів, що готуються.

Від цього показника безпосередньо залежить кількість продуктів, яку можна приготувати за один раз. З іншого боку, велика робоча поверхня вимагає високої потужності, а також безпосередньо позначається на загальних габаритах гриля. Тому при виборі за даним показником потрібно враховувати насамперед передбачувані обсяги готування і кількість місця, доступного для встановлення приладу.

Відзначимо, що даний параметр вказується за довжиною і шириною робочої поверхні незалежно від її форми. Тому однакові габарити — наприклад, 30х30 см — можуть означати і квадратний, і круглий пристрій, при цьому корисна площа в першому випадку буде помітно більше, ніж у другому. Так що в подібних випадках не завадить дізнатися ще й конкретну форму робочої поверхні.

Піддон для жиру

Наявність піддону для жиру в комплекті постачання гриля.

Згідно з назвою, цей піддон використовується для збору жиру та інших рідин, що виділяються при готуванні. Він робиться змінним і виконує відразу декілька функцій. По-перше, таке оснащення помітно спрощує чищення: зняти і вимити піддон набагато простіше, ніж відчищати від жиру незнімні частини приладу. По-друге, в багатьох моделях піддон захищає від забруднень ще й нагрівальний елемент — а це не просто полегшує прибирання, але ще й запобігає появі випарів і неприємних запахів, здатних, крім іншого, зіпсувати смак готових страв. По-третє, зібраний жир може стати в нагоді в кулінарних цілях, як інгредієнт в деяких рецептах.

Зазначимо, що конкретна конструкція піддону може бути різною, залежно від типу гриля (див. вище). Приміром, у деяких шашличницях замість однієї загальної ємності використовуються окремі чаші під кожен шампур.
Динаміка цін
Saturn ST-EC1150 часто порівнюють
Sinbo SSM-2530 часто порівнюють